Начало Други Русев с нова загуба от Лешли (ВИДЕО)

Русев с нова загуба от Лешли (ВИДЕО)

Русев с нова загуба от Лешли (ВИДЕО)
0

Това е втори пореден неуспех за българската звезда срещу бившия ММА боец

Русев загуби сблъсъка на двойки срещу Боби Лешли в пореден епизод на шоуто „Monday Night Raw“, част от световната федерация по кеч. Нашенецът бе в отбор, заедно с Умберто Карийо като двамата не успяха да победят дуета Анхел Гарса и Боби Лешли. Двубоят се състоя на „The Winds Arena in Everett“ във Вашингтон.

Срещата бе много равностойна като Русев не можа да разчита на помощ от своя колега Умберто Карийо. Българинът доминираше почти през целия сблъсък като на няколко пъти атакува успешно и двамата си съперници, но в крайна сметка, след около 11 минути, с успеха се поздравиха Гарса и Лешли. Това се случи пред погледите на двете диви Зелина Вега и Лана, които са любовните половинки на Гарса и Лешли.

Ядосан от развоя на срещата и изненадващата загуба, родният кечист атакува мексиканеца, което доведе и до положителна реакция от страна на феновете.

Припомняме, че Русев ще спори в края на месеца с още петима кечисти за трофей в Саудитска Арабия. Съперници на българина за „Tuwaiq Trophy“ ще бъдат Ар-Трут, Ей Джей Стайлс (многократен шампион на WWE), Андраде (настоящ носител на американската титла), Ерик Ролан и кръвния враг на нашенеца – Боби Лешли.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".