Начало Видео Събраха се 3500 лева за каузата на Светослав Самуилов-Сисо (ВИДЕО)

Събраха се 3500 лева за каузата на Светослав Самуилов-Сисо (ВИДЕО)

Събраха се 3500 лева за каузата на Светослав Самуилов-Сисо (ВИДЕО)
0

Сумата от 3500 лева бе събрана по време на 1-вия Благотворителен турнир по мини футбол „Подай ръка на мечтите“, организиран от привърженици на „Левски“ от групата „Uncensored“ (б.а. – „Левски без цензура“). Каузата, която „сините“ фенове решиха да подпомогнат бе тази на бившия ММА боец Светослав Самуилов и неговата мисия да изгради зала за бойни спортове за деца с увреждания в Русе.

Сисо, който има десетки медали по борба, граплинг и 8 победи на ММА ринга, се нуждае от средства, за да оборудва залата с уреди за упражнения и рехабилитация. Русенецът лично пътува до София, за да присъства на благотворителния турнир по минифутбол. Събитието се проведе на игрищата на ДИТ Спорт в квартал Драгалевци и включваше схема с 16 отбора. До финала стигнаха „„Момчетата от квартала на Гунди“ и „За добрата кауза“ , като първите се наложиха с 5:2. На трето място остана отборът на „Жого Бонито“.

Самуилов лично връчваше медалите и купите, като бяха дадени и няколко индивидуални приза. Голмайсторската награда на турнира отиде при Спас ЗДравков от „Момчетата от квартала на Гунди“. Най-добър вратар бе обявен Георги Михайлов от „За добрата кауза“. Награда за „Феърплей“ получи „Забранените“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.