Начало Други София приема таекуондо турнир с визи за Олимпиадата

София приема таекуондо турнир с визи за Олимпиадата

София приема таекуондо турнир с визи за Олимпиадата
0

След по-малко от месец столицата ни ще бъде домакин на едно от най-големите състезания по таекуондо в Европа. Турнирът Sofia Open, който се провежда вече 4 години, тази година получи престижната категория G1 и ще събере световния елит в този боен спорт на 4-5 март в зала „Арена Армеец“.

Турнирите от категория G1 са сред най-авторитетните спортни изяви по таекуондо, имат  най-висок ранг и носят точки за класиране на състезателите в световната и Олимпийската ранглисти. По тази причина, те са и най-посещавани от таекуондистите от всички континенти и категории. Сред записалите се за турнира има шампиони от световни и европейски първенства, както и участници на олимпийски игри.

Очаква се за Sofia Open 2017 да се регистрират около 1400 участници от около 40 държави, като крайният срок е 20 февруари. Към момента броят на регистрираните е над 1000 състезатели от 28 страни (включително и участниците в турнира от категория B, който се провежда заедно с този от категория G1):

Андора – национален отбор
Австрия
Аржентина – национален отбор
Белгия – национален отбор
България
Германия
Гърция
Естония
Израел  – национален отбор
Ирак
Иран
Ирландия
Италия
Кипър
Косово
Литва – национален отбор
Македония
Норвегия
Палестина
Румъния
Русия
Сърбия – национален отбор
Турция
Финландия
Франция
Хърватска
Швейцария
Швеция

Мероприятието се организира от Таекуондо клуб „Рамус“ съвместно с Българската федерация по таекуондо – олимпийска версия.

Билетите за Sofia Open 2017 вече са в продажба и могат да бъдат закупени онлайн или поръчани по куриер от www.ticketportal.bg, както и на място във всички обекти от мрежата на Тикетпортал: Арена Армеец, НДК, Бензиностанции ОМВ, книжарници Буктрейдинг, Магазини Office 1 Superstore.

тагове:

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.