Начало Видео Тихомир Тодоров с наградата „Златен пояс“ за най-добър треньор на 2020 (ВИДЕО)

Тихомир Тодоров с наградата „Златен пояс“ за най-добър треньор на 2020 (ВИДЕО)

Тихомир Тодоров с наградата „Златен пояс“ за най-добър треньор на 2020 (ВИДЕО)
0

За трета поредна година Националната асоциация на бойните спортове (НАБС) отличи най-добрите спортисти от дванадесетте федерации, които членуват в асоциацията. С оглед епидемиологичната обстановка, церемонията се състоя в студиото на телевизия Bulgaria ON AIR и беше излъчена на живо по телевизията, както и онлайн в сайтовете bgonair.bg, boec.bg и boec.com.

За втора поредна година Българска федерация по УШУ получава една от наградите „Златен пояс“. След успеха през 2019 година, когато вицепрезидентът на родната централа, Петър Драгоев, спечели „Златен пояс“ в категория „Вярност на традициите“, тази година „Златен пояс“ за най-добър треньор на 2020 година спечели Тихомир Тодоров.

Роден в Стара Загора, той е с над 30 годишен опит в практикуването и преподаването на китайски бойни изкуства. Понастоящем е ръководител на спортен клуб „Тайдзичюен център на семейство Ян в Стара загора“, в който преподава фамилен Ян стил тайздицюан. Тодоров е единственият българин получил званието личен ученик на Гранд Майстор Ян Дзюн, който е 5-та генерация Майстор, 6-то поколение фамилия Ян.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.