Начало Други Водещи специалисти у нас с открит семинар по таекуондо

Водещи специалисти у нас с открит семинар по таекуондо

Водещи специалисти у нас с открит семинар по таекуондо
0

Първи онлайн семинар по таекуондо, насочен към родители и трениращи, ще се проведе на 20-ти декември. Проектът е съвместна инициатива на Българска Таекуондо федерация (WTF – олимпийската версия), Посолството на Република Корея и Национална спортна академия „Васил Левски“.

Достъпът ще бъде с напълно свободен и безплатен.

Кампанията „Аз тренирам таекуондо“ ще засегне водещите принципи, физическите и морални ценности, заложени в основата на любимото бойно изкуство. Сред темите са: исторически аспекти на таекуондо, техническа подготовка, правилознание, тренировъчно натоварване, таекуондо демонстрация. Лектори ще бъдат водещи имена в родния спорт и олимпийско таекуондо като проф. Даниела Дашева (преподавател в НСА), Димитър Аврамов (преподавател в НСА), Димитър Михайлов (вицепрезидент на БФТ), Илия Димитров (международен съдия) и Стамен Захариев (треньор в демонстрационния отбор).

Онлайн семинарът ще започне на 20-ти декември, неделя, от 11:00 ч. 

Платформа за достъп: Google Meet

Код: bey-xttj-ehg

Линк: https://meet.google.com/bey-xttj-ehg

Онлайн семинарът е част от инициативите, свързани с 30-тата годишнина от установяването на дипломатически отношения между Република Корея и Република България. Онлайн сесията има за цел не само да провокира интереса на трениращата публика, но и да подпомогне масовото спортно образование в страната по един леснодостъпен и занимателен начин. Семинарът е напълно безплатен, като единственото, което е нужно, е участниците да имат Google Meet приложение на своите телефони (ако използват мобилни устройства, за да се включат) или да използват линка и код за достъп ако използват своите компютри.