Начало Други Защо да изчакаме Бетано да вземе лиценз, за да се регистрираме?

Защо да изчакаме Бетано да вземе лиценз, за да се регистрираме?

Защо да изчакаме Бетано да вземе лиценз, за да се регистрираме?
0

Най-вероятно вече сте разбрали, че Държавната комисия по хазарта ще работи извънредно, особено след като все повече европейски и вече наложени брандове са подали своето заявление и се надяват, че след двете години забавяне, могат да започнат да оперират на родния пазар и както се досещаме, да повишат значително неговата стойност.

Заглавието вече ни показва един от потенциалните кандидати, а по-важното е, че анализаторите обръщат внимание на Bet-ano бонус предложенията, които поставят и по-висока рейтингова оценка. Сигурно се чудите за какво това е толкова важно, но нека започнем от самото начало – първо получаваме още един много сериозен и конкурентен бранд и освен това имаме пълната свобода да се възползваме от всички налични опции.

На този етап обаче такъв няма и макар да откриваме, че доста от клиентите използват VPN да се регистрират директно в онлайн платформата, присъстват някои много сериозни минуси. Нека започнем от самото начало,  защо наистина е толкова трудно да изберем бранд, който е лицензиран в чужбина? На първо място не е, все пак с някои базови настройки ще откриете, че регистрацията е безпроблемна, но започваме веднага с минусите – може да не получите бонус, особено след като вашите средства бъдат изпратени от страна без лиценз – това също може да бъде заобиколено, но самият процес става малко по-сложен.

Безопасно ли е да играем с нелицензиран бранд? Принципно отговорът е – не. Причините са повече от логични, когато един оператор няма лиценз, той не може да гарантира своите общи условия, прозрачност на играта и изпълнение на всички задължения. Това автоматично се отразява на сигурността на игра. Този  оператор обаче има лиценз и то от една от най-сигурните страни – Малта. Същият се смята за един от най-добрите и легитимни и минава като зелена карта за цяла Европа, но това не означава, че е по-добър и сигурен от родния.

Причината е, че нашата комисия се стреми не само да защити своите клиенти, но и да гарантира пълната анонимност, безпроблемна игра и гаранция, че дори при финансови трусове, даденият бранд ще изплати своите задължения.

Ако изчакаме процесът да завърши, най-вероятно ще получим и много по-сериозни бонус промоции, особено след като обърнем внимание, че на територията на България никога не са малки и конкуренцията го изисква. Освен това не можем да избягаме и от още една много важна подробност, докато в чужбина тези промоции са по-скоро символични, у нас могат да бъдат доста впечатляващи, а и самият оператор демонстрира точно такива интереси и очакванията не са никак малки в това отношение.

Освен това, след като изчакаме лицензът, можем да получим и много по-добри коефициенти за родното първенство, да не забравяме и още един много важен факт, появяват се и добри шансове за спонсорство и ако букмейкърът получи лиценз, инвестираните средства за игра спокойно могат да подкрепят любимите тимове. Това не е тайна за никого, а и в последно време ще открием, че присъстват достатъчно оператори, които вече крепят доста отбори, феновете също помагат, но нека не забравяме, че рекламата дава още една линия на финансиране, която в днешно време е от особено значение. Не на последно място можем да открием, че след като се регистрираме в друга платформа, можем да пропуснем участието в някои турнири и други томболи, следователно може би е добре да изчакаме. До кога? Очакваме на есен да има някакво движение около лицензирането на нови брандове, но това е само наше предположение.