Начало Други Жената Хълк тежи 160 кг и се гордее с тях: Много хора ме наричат ​​дебела, грозна и глупава (СНИМКИ)

Жената Хълк тежи 160 кг и се гордее с тях: Много хора ме наричат ​​дебела, грозна и глупава (СНИМКИ)

Жената Хълк тежи 160 кг и се гордее с тях: Много хора ме наричат ​​дебела, грозна и глупава (СНИМКИ)
0

Нидерландската културистка Джаки Корн стана изключително популярна в социалните мрежи с невероятната си трансформация.

Джаки, по-известна като Хълк, е била кикбоксьорка и е тежала 75 килограма. Сега заковава кантара на 160 килограма и се гордее с тялото си.

Корн е била отдадена на кикбокса, но след като всички състезания са спрени заради пандемията от COVID-19, решава да се посвети на бодибилдинга и качва 85 килограма.

„Искам да донеса нещо ново на пазара. Искам да имам всички извивки на една жена, но също така и да изградя мускули по здравословен начин“, каза Джаки пред South West Service.

Корн, която притежава и охранителна фирма, казва, че винаги е била спортен тип.

„Аз съм едно от шест деца и цялото семейство се занимава със спорт. Тренирала съм за кратко джудо, футбол и плуване. Идвам от добро семейство. Винаги са ме учили, че ако искам нещо, трябва да работя здраво за него“, добави тя, цитирана от btvsport.bg.

Посочва, че именно това отношение я е водило в спорта, с който се занимава днес.

„Работя много усилено, за да изградя тялото си. Чувствам се силна. Изградих се чрез добро хранене и постоянни упражнения. Храната и тежестите са много важни, ако искате мускули. В момента ям 2200 калории на ден“, разкрива спортистката.

Мнозина се възмущават от вида й, но това не я притеснява.

„Много хора ме наричат ​​дебела, грозна, глупава, обвиняват ме, че използвам забранени вещества, но това не ме спира. Извивките и мускулите ми се появиха естествено“, твърди Жената Хълк.