Начало Самбо и бойно самбо Бургазлия печели Републиканската титла при юношите, без позволи да му бъде взета точка

Бургазлия печели Републиканската титла при юношите, без позволи да му бъде взета точка

Бургазлия печели Републиканската титла при юношите, без позволи да му бъде взета точка
0

На проведения в Сливен тази неделя Републикански шампионат по самбо за юноши, Симеон Кралев спечели първото място и стана първия бургаски състезател през последните 20 години спечелил първо място на Републикански шампион по Самбо.

Кралев показа много добра подготовка и още един от първите му съперници се предава след по-малко от 40 секунди. Симеон Кралев се изправи и пред миналогодишния Републикански шампион , представител на един от най-титулованите клубове в Самбото –  Локомотив София.

След атрактивни хвърляния  и задържане на противника успя на продължи към пътя към златото. На финала Кралев играе отново с представител на Локомотив София. Кралев провежда контра атака срещу  представителя на Локомотив София с 2 технически точки.
После в партер задържа противника си и точките се покачват на 6, в последващата атака с атрактивно хвърляне победата е категорична – 10 на 0 за Кралев и СК „Бойни спортове- Бургас“.

След последния съдийски сигнал залата аплодира новия Републикански шампион по Самбо при Юношите, който не допусна да му вземат нито една точка за цялото състезание. Емил Нешев и Симеон Кралев, както и всички състезателите по Самбо на СК „Бойни спортове – Бургас“ , с заедно и с общи усилия върнаха Бургас , след градовете на силните Самбисти.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.