Начало Самбо и бойно самбо Международната самбо федерация пуска онлайн турнир

Международната самбо федерация пуска онлайн турнир

Международната самбо федерация пуска онлайн турнир
0

Международната самбо федерация (FIAS) ще организира историческа онлайн надпревара. Чрез Rosneft Online SAMBO Cup от федерацията ще комбинират информативната със забавната част.

Състезанието цели и да направи реклама на бойното изкуство, за да може повече хора да се докоснат до него.

Турнирът ще се проведе под формата на викторина с парични награди.

Участниците ще имат за задача да докажат колко добре позават техниките в самбо. Първият ден ще е под формата на квалификация. Шестнайсетте най-добри продължават в Ден 2, в който ще бъдат финалите.

Rosneft Online SAMBO Cup ще се проведе на 20-21 юни в Европа, на 27 юни в Африка, на 4-5 юли в Азия и на 11-12 юли в Северна и Южна Америка.

Паричните награди ще са в размер на 500 щатски долара за първенците, 250 за вторите и 100 за третите (по двама от континент). Победителите от всички континенти ще участват в голям финален турнир, на който шампионът печели 1000, а вторият и третите съответно по 750 и 300 долара.

Онлайн мачовете ще бъдат предавани на сайта www.sambo.sport.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.