Начало Senshi Александър Петров сломи корав испанец за трета победа на SENSHI

Александър Петров сломи корав испанец за трета победа на SENSHI

Александър Петров сломи корав испанец за трета победа на SENSHI
0

Александър Петров (България) победи Рубен Гарсия (Испания) в зрелищна предпоследна битка на професионалната галавечер SENSHI 12. Шоуто се проведе на плажа в курорта Св. Св. Константин и Елена.

Двамата се изправиха един срещу друг в битка по правилника на KWU Full Contact, категория до 85 килограма.

Сашо започна с няколко мощни удара в тялото и главата на испанеца до въжетата. След тази атака Гарсия се дръпна назад, респектиран от съперника. В средата на първия рунд Петров вкара нова интересна комбинация, а отговорът на Рубен със спининг бек кик мина далеч от целта. В заключителните секунди двамата прекараха повече време в клинч.

Гарсия беше пратен на пода, но с препъване в началото на втората част. Петров получи ритник в тялото и отговори с ляв-десен. След това вкара страхотен ъперкът. Гарсия избегна висок ритник на Сашо в средата на рудна, падайки на пода. Впоследствие българският боец нанесе ново чудесно дясно кроше. Гарсия продължи да търси клинча и да се пази.

Петров започна ударно последния рунд и търсеше нокаута, докато противникът му единствено се пазеше. Такъв беше сценарият до края на мача и заслужено ръката на българина беше високо вдигна.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и Rolls-Royce Motor Cars Service.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.