Начало Senshi Драгомир Петров за SENSHI 20: Трябва да съм още по-добър (ВИДЕО)

Драгомир Петров за SENSHI 20: Трябва да съм още по-добър (ВИДЕО)

Драгомир Петров за SENSHI 20: Трябва да съм още по-добър (ВИДЕО)
0

Международната бойна гала вечер SENSHI 20 ще се превърне в сцена на епични битки, а публиката ще се наслади на бойните умения на редица популярни бойци от 17 държави, сред които и петима българи.  

Юбилейното издание на бойния спектакъл ще се състои на 24 февруари в Двореца на културата и спорта в гр. Варна. Един от българските представители, който ще вземе участие, е носителят на европейската титла на SENSHI в категория до 70 кг Драгомир Петров.

Очакванията към мен са доста големи, всеки път трябва да съм по-добър и по-зрелищен. Всичко е по план, остава около месец до мача, наблягаме на интензитета на мача, на спарингите, тренирам 3-4 пъти в седмицата двуразово, бягане, спринтове, координационни тренировки„, сподели за подготовката си Драгомир Петров пред „България сутрин“

Въпреки че има доста опит, тепърва очаква да разгърне потенциали си. 

Правим проучване, 3-4 пъти гледаме опонентите, гледам да наложа моя стил на игра силните си страни. С медиите, които са навсякъде, моите опоненти имат мачовете ми, гледат моите слаби страни, старая се да ги подсилвам„, добави боецът.

Той подчерта пред Bulgaria ON AIR, че SENSHI го е изградило като професионален състезател, като преди това е играл на по-малки турнири. 

SENSHI се развива на така, че да се бием на най-високо ниво. Очакванията към мен са големи, аз почти всеки път играя, сега сме само петима и трябва да покажа най-доброто от българските бойци„, каза още Драгомир Петров.

По думите му дори отстрани една победа да изглежда лесна, на ринга не е такава.

Искам да съм най-добрият, нашият спорт е до време, когато стана на определена възраст, да не ме е яд„, добави спортистът.

20-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Гледайте целия разговор във видеото: