Начало Senshi Канадец и румънец ще търсят мечтан дебют на SENSHI

Канадец и румънец ще търсят мечтан дебют на SENSHI

Канадец и румънец ще търсят мечтан дебют на SENSHI
0

Пореден изцяло чуждестранен сблъсък ще повдигне градусите на предстоящото събитие SENSHI 12.

Четвъртият двубой ще противопостави румънеца Стефан Латеску, а негов опонент ще бъде Оливие Ланглоа-Рос от Канада. Двамата дебютанти ще премерят сили на 9-ти юли от 20:00 ч в Св. Св. Константин и Елена. Феновете на бойните изкуства ще могат да се насладят на 13 качествени сблъсъка, които ще се проведат на плажа пред ресторант „Море“.

Сблъсъкът на големите момчета ще бъде по правилника на KWU SENSHI в кат. над 95 кг.

21-годишният балканец е сред най-обещаващите таланти на северната ни съседка. Стефан е световен шампион на ISKA, а зад гърба си има редица срещи в най-елитните румънски и европейски вериги.

В отсрещния ъгъл своя дебют на SENSHI ще направи Оливие Ланглоа-Рос от Канада. Муай тай специалистът със сръбски корени е шампион на WMO от 2018-та, първенец е на турнира „К-Energy 8 man“ от 2019-та и има златен медал от елитното състезанието в Тайланд „Thepprasit stadium“ в супер тежка категория от 2014-та.

SENSHI ще се излъчва на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, Fight Box HD, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com и Kyokushin Karate News. Билети за галата може да закупите от Eventim.bg.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и Rolls-Royce Motor Cars Service.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.