Начало Senshi Мариян Димитров иска да даде пример на сина си с двубоя срещу Тони ван Дайк (ВИДЕО)

Мариян Димитров иска да даде пример на сина си с двубоя срещу Тони ван Дайк (ВИДЕО)

Мариян Димитров иска да даде пример на сина си с двубоя срещу Тони ван Дайк (ВИДЕО)
0

Мариян Димитров ще се завърне на сцената на SENSHI 18, за да премери сили с Тони ван Дайк в категория до 85 кг. в стил KWU Open, а една от основните му цели е да даде добър пример на сина си, който за пръв път ще го гледа от трибуните.

Най-силното ми оръжие ще бъде моята мотивация, защото моят син ще присъства в залата. Искам да му покажа, че баща му винаги излиза за победа, винаги е настроен да побеждава, а публиката е неизменна част от всичко това“, каза българинът в интервю за „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR.

Мариян Димитров ще се бие срещу бивш боец от UFC в Стара Загора

Димитров признава, че насреща си има доста сериозен противник и предвижда „здрав мач“, в който най-важно ще бъде кой от двамата ще запази по-добро психическо състояние, за да се възползва от грешките на противника.

SENSHI 18 ще се проведе на 16 септември в курортния комплекс „Св. св. Константин и Елена“, а точно седмица по-късно Мариян Димитров ще се качи на ринга за втори път. Той ще се бие в главното събитие на галата в Стара Загора, която сам организира с надслов „Да на спорта, не на насилието“. Там той ще срещне бившия UFC боец Уил Чопи по правилата на боевете с голи ръце. Галата се организира с цел борба с домашното насилие и в отговор на скандалния случай с 18-годишната Дебора, която бе накълцана с макетен нож от Георги Георгиев.

Истинските почитатели на бойните изкуства може да запазят най-добрите места около плажната арена на международната галавечер SENSHI 18, като билетите за бойното шоу вече са налични в мрежата на Eventim.bg.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“MAX Sport„България Еър”М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bgKwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.