Начало Киокушин Националният отбор по киокушин започна подготовка за Световното

Националният отбор по киокушин започна подготовка за Световното

Националният отбор по киокушин започна подготовка за Световното
0

Бойците от Българската карате киокушин федрация започнаха тренировъчен лагер във Варна. В него разширеният национален отбор по карате киокушин включва 80 състезатели от 15 клуба, членове на БККФ.

Подготовката е за предстоящото участие на каратеките ни в Световното първенство на KWF през месец ноември в Краков, Полша.

Също така и за Европейското първенство за мъже и жени през месец декември в град Варна, на което българската федерация ще е домакин.

Състезателите са водени от треньорите на националния отбор – сенсей Захари Дамянов – IV дан, сенсей Петър Мартинов – IV дан, сенсей Живко Андреев – IV дан, и сенсей Христо Христов – III дан.

Галерия от петъчната сутрешна тренировка:

Снимки: Студио „Леземанн“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.