Начало Киокушин Нидерландски обичай за рождения ден на Сенсей Милен Петров

Нидерландски обичай за рождения ден на Сенсей Милен Петров

Нидерландски обичай за рождения ден на Сенсей Милен Петров
0

Сенсей Милен Петров отпразнува рождения си ден по време на втория ден от тренировъчния лагер на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU). Инструкторът от СКК „Киокушин“ (град Левски) стана „жертва“ на нидерландски обичай, показан от величието Семи Шилт.

Като част от него Петров получи лоу кикове от останалите сенсей, като броят е равен на навършените от него години. Всеки един от каратистите го поздрави за празника, а аплодисментите се увеличиха, когато съпругата му Сенсей Росица Петрова го целуна.

Двамата са радетели на карате киокушин в град Левски.

С усилията си през годините успяват да запалят искрицата в много деца, които откриват традиционния боен спорт и впоследствие стават големи шампиони. Сред тях е световната шампионка Мариела Любенова, която беше удостоена и със званието Почетен гражданин на Левски.

Освен като учители Сенсей Милен Петров и Сенсей Росица Петрова са отлични съдии и помагат по всякакъв начин за развитието на дисциплината не само в града, но и в страната. По време на състезателните си кариери са носители на множество отличия от местни и международни турнири.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.