Начало Senshi Оли Ив Ролан ще търси първа победа на ринга на SENSHI срещу Якуб Клауда

Оли Ив Ролан ще търси първа победа на ринга на SENSHI срещу Якуб Клауда

Оли Ив Ролан ще търси първа победа на ринга на SENSHI срещу Якуб Клауда
0

С наближаването на SENSHI 20 организаторите разкриват все по-голяма част от бойната карта, като поредният двубой ще бъде между Оли Ив Ролан (Кот д’Ивоар) и Якуб Клауда (Чехия).

Двамата ще се бият по правилата на KWU Full Contact в категория до 95 кг. И двамата бойци имат опит в организацията, като Ролан претърпя поражение от Себастиян Лутанюк на SENSHI 19, a Якуб Клауда e с актив 1-0, след като постигна победа на SENSHI 17 над  Мухамер Джан Шахин.

Представителят на Кот д’Ивоар е с 4 години по-възрастен от опонента си, като може да се похвали с титла от шампионата по муай-тай на Африка през 2019 и 2021 година и е WPKF световен шампион от 2019 година. Сред активите си Клауда има три европейски титли, две вицесветони титли по кикбокс и трето място на Световните игри по кикбокс през 2017 година.

20-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.