Начало Senshi SENSHI в готовност да организира супер мача Пенчев – Стойков

SENSHI в готовност да организира супер мача Пенчев – Стойков

SENSHI в готовност да организира супер мача Пенчев – Стойков
0

Международните галавечери SENSHI са в готовност да проведат един от най-любопитните сблъсъци у нас – Димитър Пенчев срещу Петър Стойков.

Състезателят на плевенския СК „Скорпион“ предизвика една от най-ярките звезди на международните галавечери за европейския пояс на WAKO PRO.

От SENSHI изпратиха запитване до организацията, но техническият директор Сърджан Бугарчич заяви, че WAKO PRO няма практика да насрочва битки между състезатели от една и съща страна за своя европейския пояс.

Петър прие, което беше оповестено от веригата чрез социалната мрежа Facebook.

Снимка: Юлиан Тодоров/LAP.bg

SENSHI предлага да организира рейтингов мач на 22 май в три рунда, стил К-1:

„Очакваме обратна връзка от Димитър Пенчев относно решението му да приеме нашето предложение“, публикуваха от международните галавечери.

Несъмнено слбъсъкът ще привлече сериозен интерес не само от феновете на дисциплината, но и от цялата бойна общественост.

Пенчев държи европейския пояс в стил „лоу кик“, категория до 66,8 кг, а Стойков наскоро спечели колана в стил К-1 на 69,1 кг. Това се случи на седмото издание на SENSHI, в което надигра Богдан Базюк.

Снимка: Юлиан Тодоров/LAP.bg
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.