Начало Senshi Световни звезди се бият по правилата на SENSHI
0

Световни звезди се бият по правилата на SENSHI

Световни звезди се бият по правилата на SENSHI
0

Едно от най-големите събития в руските бойни спортове за 2019 г. ще се проведе по правилата на SENSHI.

На 1-ви ноември в комплекса „Лужники“ в Москва ще се състои „Битката на шампионите 11: Школа срещу школа“, като организатор на галата е Руският съюз на бойните изкуства. В рамките на турнира ще се изиграят 8 двубоя, сред които сблъсък за световната титла по кикбокс, версия WAKO, среща за междуконтиненталния пояс по муай тай във версия WMC и мач за титлата от професионалната верига SENSHI KWU. В киокушин ще се състезават трима бойци – шампионите от SENSHI CUP, провел се в Камчия, Андрей Чехонин и Тимур Гасташев (Русия) и Ян Сокуп (Чехия).

Двубоят по правилата на SENSHI KWU ще противопостави Тимур Гасташев (европейски и двукратен световен шампион) – Ян Сокуп (сребърен медалист от абсолютен шампионат).

Световната титла по кикбокс във версия WAKO пък ще бъде решена между Александър Захаров (двукратен световен шампион) и Закария Лауатни (европейски шампион на ISKA и трикратен шампион на Франция).

Магомед Зайнуков (шампион на Русия и двукратен световен шампион) и Масуд Минаей (шампион на Иран по муай тай, европейски шампион по кикбокс и шампион на Европа по кикбокс WKU) ще си оспорват званието междуконтинентален шампион по муай тай във версия WMC.

Останалите двубои от шоуто са:

–     Асхабали Магомедов (ашихар карате, двукратен световен шампион) – Андрей Чехонин (киокушинкай, световен шампион във версия WAKO, призьор от Световна купа, победител в „Битката на шампионите 7“);

–     Иван Шпед (кудо, многократен призьор от световни първенства) – Арслан Гаджиев (граплинг, световен шампион);

–     Расул Омаров (ушу, двукратен европейски шампион, победител в „Битката на шампионите 10“) – Юрий Заатов (кикбокс, шампион на Русия);

–     Максим Футин (самбо, европейски шампион) – Дмитрий Марченко (джу джицу, световен и европейски шампион);

–     Максим Слугин (муай тай, двукратен шампион на Русия) – Янис Будагов (кикбокс, призьор от европейско първенство и шампион на Русия).

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.