Начало Видео Иван Кръстанов: Още съм в шок за наградата „Златен пояс“ (ВИДЕО)

Иван Кръстанов: Още съм в шок за наградата „Златен пояс“ (ВИДЕО)

Иван Кръстанов: Още съм в шок за наградата „Златен пояс“ (ВИДЕО)
0

Наградата „Златен пояс“ 2020 в категория „Най-добър състезател – мъже“ отиде при кикбоксьора Иван Кръстанов. Той е състезател на клуб „Star Team Bulgaria“, многократен шампион в различни дисциплини, стилове, категории и възрастови групи. Носител на 3 златни медала от един от петте най-големи турнира в Европа – Athens Challenge, в 3 различни категории. Печели и 5 златни медала от Европейската Купа „Карволац“, Хърватска,  в пет различни стила, като в актива си има още цели 7 златни медала от държавни първенства в 3 стила татами и 1 на ринг. През 2020-та игра на 20 финала, като завоюва 17 златни и 3 сребърни отличия. На завършилото през уикенда Балканско първенство в Ягодина получи наградата за „Най-добър състезател в татами стиловете“.

„Още съм в шок, че получих наградата „Златен пояс“ 2020. Все още не мога да кажа какво означава това признание, хората ми казват, че означава много“, коментира Кръстанов специално за Boec.BG.

Той призна, че ще остави изключително престижната и тежка награда в залата на своя отбор „Star Team Bulgaria“.

„Аз тренирам с много деца, подрастващи деца, и те се учат от по-големите. Сега сигурно ще ме идолизират още повече“, допълва националът. В края признава, че върви на прав път към сбъдване на мечите си.