Начало Кикбокс и муай тай Дани Илиев срещу опитен французин на Muay thai grand prix

Дани Илиев срещу опитен французин на Muay thai grand prix

Дани Илиев срещу опитен французин на Muay thai grand prix
0

Дойде времето и за следващата среща от основната схема на турнира Muay thai grand prix на 2.11.2018. Отново с международно участие и то за европейската титла на Muay thai grand prix в категория 82.5 кг, стил К1.

България е представена от софийския състезател Даниел Илиев. Даниел е изгряваща звезда на българската бойна сцена ,млад, агресивен състезател, който постепенно и упорито развива уменията си през годините на ринга. Той има сребърен медал от световно първенство по муай тай за аматьори и е носител на световния пояс на SFC.

Даниел винаги търси нокаута и е любимец на софийската публика.

Това предизвикателство с крайна цел европейската титла на Muay thai grand prix  е следващата стъпка в кариерата му срещу много опасен и много по-опитен противник.

Този съперник се казва Youssouf Saidi от Франция.

Youssouf е много опитен, с 39 мача на професионалния ринг, от които само 5 загуби. Той е многократен шампион на Франция  по муай тай, световен шампион по муай тай за аматьори, шампион на Франция по К1 и участник в многобройни турнири на световно ниво.  Youssouf е мотивиран да сложи европейския колан на Muay thai grand prix  на кръста си пред българската публика.

Това ще е много оспорван мач, младостта и агресивната игра на Даниел срещу опита на Youssouf .

Елате да подкрепим двамата състезатели в тежките пет рунда и се насладете на шоуто!

Очакваме ви на втори Ноември в зала Универсиада!

До края на седмицата ще обявим всички срещи от основната схема на турнира Muay thai grand prix Bulgaria и започваме с не по-малко важната карта на The road to Muay thai grand prix Bulgaria, където ни очакват големи изненади и бъдещи звезди.