Начало Събития Нов модерен център за бойни спортове и физическа подготовка отваря врати

Нов модерен център за бойни спортове и физическа подготовка отваря врати

Нов модерен център за бойни спортове и физическа подготовка отваря врати
0

Съвсем скоро в кв. Дианабад, /национален център по борба, зад хотел Диана/ гр. София ще бъде отворен изключително модерен център за бойни спортове, където всички желаещи ще могат да тренират това, което смятат най-добре за тях. Тъй като залата ще разполага с много възможности за тренировка, тя ще може да приути много от почитателите на бойните спортове и физическата подготовка (Кросфит).

Българска федерация по самбо съвместно със сдружение „Здрав дух в здраво тяло“ са главните виновници тази зала най-сетне да стане реалност и да се знае, че в София има такова комплексно място за всички вас!

На площ от 550 кв.м., залата ще разполага с голяма част за кросфит (200 кв.м.), 2 тепиха, 10 боксови чувала, лостове за набиране, въжета за катерене, bulgarian bag-ове, ластици, пудовки, тежести, топки и какво ли още не. Един същински рай за всеки самоуважаващ се човек, който е разбрал, че спорта е здраве!

В залата в определени часове тренировки ще водят едни от топ бойните клубове, които ще ви споделим съвсем скоро. Всеки желаещ ще има възможност да тренира и чрез свободен достъп срещу заплащането на минимална дневна такса.

Също добра новина е че националният отбор по самбо и бойно самбо ще водят подготвителните си лагери в залата, което сами ще усетите, че е голям плюс за присъстващите в залата – изключително големия опит на всички тези спортисти ще можете да го попивате.

Неофициалното откриване ще бъде на 2-ри март, а официалното такова около 10-ти. Не се чудете, а още на 2-ри заповядайте в залата и усетете какво е в нашият любим град да има такова специално място! За първи път!

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.