Начало Събития TWINS MMA и PITBULLS ММА обявяват квалификации за профи галите SFC-1 и TWINS MMA-12
0

TWINS MMA и PITBULLS ММА обявяват квалификации за профи галите SFC-1 и TWINS MMA-12

TWINS MMA и PITBULLS ММА обявяват квалификации за профи галите SFC-1 и TWINS MMA-12
0

На 6-ти декември 2015г., TWINS MMA и PITBULLS ММА обявяват квалификации за профи галите SFC-1 и TWINS MMA-12

За да бъдат подбрани най-добре подготвените състезатели, квалификационните състезания са отворени за всички желаещи.

В търсене на нови таланти, на 6-ти декември в София, в спортен комплекс „Боен клуб България“ на бул. Цар Борис III, No 224 от 10.30 часа ще бъде дадено начало на схватките.

Всички млади надежди ще могат да покажат уменията си! А, най-подготвените ще получат предложения за бъдещи участия!

Първата квалификация беше на 21 ноември на големия „Фестивал по бойни изкуства” в София. На 6-ти декември ще бъде окончателния подбор за предварителните срещи на професионалните гали.

Разделението ще бъде на две възрастови групи до 18 години и над 18 години. Участниците ще се състезават в няколко дисциплини с ръкавици и без ръкавици, с куртки и без куртки. Категориите са 69кг, 73 кг, 80кг, 87 кг , 96 кг и тежка. Възможно е формирането и на междинни категории .

След кантар и теглене на жребия в 9.30ч., треньорска и съдийска комисия ще разпредели състезателите в групи по ниво на уменията.

Всеки ще трябва да проведе рунд по ударен спорт :Бойно Самбо, ММА , Кикбокс, както и рунд по захватен спорт: Борба, Самбо.

Срещите ще се проведат на два тепиха, състезатели трябва да носят лична предпазна екипировка и боксови ръкавици от 12 или повече унции! При чувствително преимущество на единия състезател, срещите ще бъдат спирани, дори състезателите да имат желание да продължат схватката. Целта на тези квалификации ще бъде проверка на техническите умения и подбор на тези състезатели, които са готови за момента. Загубилите ще имат възможност отново да покажат какво са научили на следващите турнири!

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.