Начало Видео 300 бойци изненадаха наша шампионка за рождения ѝ ден (ВИДЕО)

300 бойци изненадаха наша шампионка за рождения ѝ ден (ВИДЕО)

300 бойци изненадаха наша шампионка за рождения ѝ ден (ВИДЕО)
0

Много приятна изненада получи националката на България по карате киокушин Ия Костова. Днес красивата и талантлива родна състезателка чества рожден ден. Тя посрещна личния си празник по време на тридневния летен кумите лагер в Барселона. Костова е там заедно с част от националите на Българската карате киокушин федерация.

По време на третата петъчна тренировка, която продължи до след полунощ, Ия бе извикана от главния инструктор – Дейвид Питхол (7 дан), който е и вицепрезидент на Международната федерация по карате (IFK). Шихан Питхол прикани европейската ни шампионка да излезе пред цялата група. Костова, която нищо не подозираше, застана пред над 300 бойци. В този момент шихана обяви, че родната ни националка вече е рожденичка, тъй като бе настъпил новия ден. Всички вкупов започнаха да пеят в чест на Ия, като тя чу поздрава за празника си на испански и английски език. Състезателката на столичния клуб „Шогун“ след това получи и много поздрави от българския щаб.

Екипът на Boec.BG също поздравява Ия Костова, като ѝ желае много здраве, лични и професионални успехи и щастливи мигове!

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.