Начало Видео ИЧИГЕКИ 2007 година: Стилиян Петров – Питър Мозидловски (ВИДЕО)

ИЧИГЕКИ 2007 година: Стилиян Петров – Питър Мозидловски (ВИДЕО)

ИЧИГЕКИ 2007 година: Стилиян Петров – Питър Мозидловски (ВИДЕО)
0

Припомняме ви едни от най-добрите срещи от бойната верига ИЧИГЕКИ. През 2007 година Стилиян Петров се изправи срещу поляка Питър Мозидловски, който по това време беше двукратен европейски шампион. Чужденецът беше с по-впечатляваща визитка, но българинът изигра чудесно двубоя в категория до 70 килограма.

Вижте вълнуващата битка:

Впоследствие Стилиян Петров стана световен шампион по киокушин карате в категория до 75 килограма. Това се случи през 2013 година, а след шампионата той сложи край на състезателната си кариера.

Печели шампионатите на САЩ (2008) и Япония (2013). Национален и Балкански първенец с 4 бронзови медала от Европейски първенства.

През 2007 година изкарва тримесечен курс за учидеши в Токио, Япония. В момента Сенсей Стилиян Петров е треньор и международен съдия по карате киокушин.

Мозидловски е бронзов медалист от Световното първенство 2009 година, 4-кратен европейски пампион и петкратен първенец на Полша. Печели още редица престижни надпревари.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.