Начало Senshi ОТБЛИЗО: Професионалният семинар на SENSHI KWU с Петер Артс (ВИДЕО)

ОТБЛИЗО: Професионалният семинар на SENSHI KWU с Петер Артс (ВИДЕО)

ОТБЛИЗО: Професионалният семинар на SENSHI KWU с Петер Артс (ВИДЕО)
0

Предаването за бойни спортове и изкуства „BOEC.BG“ по Bulgaria ON AIR посвети последното си издание на тренировъчния семинар на Професионалната лига на Световния киокушин съюз.

Много тренировки, вдъхновяващи и ценни съвети по пътя към победата и среща с бъдещите ни шампиони – предаването на 25-ти октомври бе посветено на едно от големите събития в света на професионалния киокушин – тренировъчния семинар SENSHI по правилата на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Той се проведе през миналия уикенд и в него участваха близо 200 участници от 8 страни.

К-1 легендата Петер Артс, който е и официален инструктор на лигата, изнесе специални трениворъчни семинари на участниците. Камерата на „BOEC.BG“ показва отблизо подготовката, през която минаха настоящи и бъдещи шампиони, както и ценните съвети, които получиха от легендата. Екипът взе и ексклузивни интервюта от едни от най-големите имена в родния кикбокс, киокшин и муай тай – Владимир Вълев-Питбула, Теодора Кирилова, Атанас Божилов, Петър Стойков, Даниел Гецов, както и от много други.

Пред камерата на „BOEC.BG“ за нивото на българските надежди в бойните спортове, рецептата за успех на ринга и татамито и за един от най-атрактивните правилници, по които се играе на бойната гала SENSHI, говорят и най-известните инструктори по бойни спортове у нас шихан Асен Асенов, сенсей Захари Дамянов и Марио Кирилов.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.