Начало Кикбокс и муай тай Боецът Рангел Иванов се държа мъжки, но остъпи пред румънец на гала вечер на Супер КОМБАТ в Мамая

Боецът Рангел Иванов се държа мъжки, но остъпи пред румънец на гала вечер на Супер КОМБАТ в Мамая

Боецът Рангел Иванов се държа мъжки, но остъпи пред румънец на гала вечер на Супер КОМБАТ в Мамая
0

Боецът на „Дрийм” Рангел Иванов се държа мъжки, но отстъпи пред румънеца Амансио Параскив в среща в категория до 71 кг на гала вечерта на веригата Супер КОМБАТ в румънския курорт Мамая снощи.

Варненецът излезе на ринга след неотшумяла контузия, а след удар болната му ръка отказа. След това Иванов получи дълбока аркада и в края на първия рунд срещата бе прекратена.

Рангел бе единственият варненец и българин, който участва в уникалното шоу. Той единствен от нашите се пусна и за втори път в главната карта на Супер КОМБАТ и неговата среща отново беше излъчена директно по Евроспорт. По желание на домакините мачът не беше за колан, а суперфайт (подгряващ).

234_960x540

Ето какво каза Рангел след срещата: „Съжалявам приятели. Само тесен кръг хора около мен знаеха, че само две седмици преди срещата скъсах бицепс на лявата ръка. Не го казвам като оправдание. Когато приемеш да се биеш и се качиш на ринга, нямаш оправдание, защото знаеш какви могат да бъдат последиците. Поех голям риск, но не ми се отплати. Ръката ми поддаде още в първите минути на срещата, донакъсах я и станах по-емоционален от обикновеното. Допуснах няколко грешки, а на това ниво грешките се заплащат. Така и не можаха да спрат кръвта, просто аркадата стана по-дълбока. Разочарован съм, но ще се завърна по-силен и усъвършенствуван другия път. Благодаря на всички за подкрепата, оценявам всички съобщения, които получих. Искам да благодаря на брат ми и мой треньор Добромир Иванов, на семействато си и на моя екип Светльо Георгиев и Михаил Атанасов. Наистина, оценявам ви много и си ви обичам.”

Рангел Иванов е получил покана от организаторите да се бие на друга гала вечер, след като се възстанови напълно.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.