Начало Кикбокс и муай тай Боецът Рангел Иванов се държа мъжки, но остъпи пред румънец на гала вечер на Супер КОМБАТ в Мамая

Боецът Рангел Иванов се държа мъжки, но остъпи пред румънец на гала вечер на Супер КОМБАТ в Мамая

Боецът Рангел Иванов се държа мъжки, но остъпи пред румънец на гала вечер на Супер КОМБАТ в Мамая
398
0

Боецът на „Дрийм” Рангел Иванов се държа мъжки, но отстъпи пред румънеца Амансио Параскив в среща в категория до 71 кг на гала вечерта на веригата Супер КОМБАТ в румънския курорт Мамая снощи.

Варненецът излезе на ринга след неотшумяла контузия, а след удар болната му ръка отказа. След това Иванов получи дълбока аркада и в края на първия рунд срещата бе прекратена.

Рангел бе единственият варненец и българин, който участва в уникалното шоу. Той единствен от нашите се пусна и за втори път в главната карта на Супер КОМБАТ и неговата среща отново беше излъчена директно по Евроспорт. По желание на домакините мачът не беше за колан, а суперфайт (подгряващ).

234_960x540

Ето какво каза Рангел след срещата: „Съжалявам приятели. Само тесен кръг хора около мен знаеха, че само две седмици преди срещата скъсах бицепс на лявата ръка. Не го казвам като оправдание. Когато приемеш да се биеш и се качиш на ринга, нямаш оправдание, защото знаеш какви могат да бъдат последиците. Поех голям риск, но не ми се отплати. Ръката ми поддаде още в първите минути на срещата, донакъсах я и станах по-емоционален от обикновеното. Допуснах няколко грешки, а на това ниво грешките се заплащат. Така и не можаха да спрат кръвта, просто аркадата стана по-дълбока. Разочарован съм, но ще се завърна по-силен и усъвършенствуван другия път. Благодаря на всички за подкрепата, оценявам всички съобщения, които получих. Искам да благодаря на брат ми и мой треньор Добромир Иванов, на семействато си и на моя екип Светльо Георгиев и Михаил Атанасов. Наистина, оценявам ви много и си ви обичам.”

Рангел Иванов е получил покана от организаторите да се бие на друга гала вечер, след като се възстанови напълно.

(398) прочитания

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.