Пламен Пенчев срещу опитен украинец на RUSE FIGHT NIGHT 4 | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало ММА Пламен Пенчев срещу опитен украинец на RUSE FIGHT NIGHT 4
0

Пламен Пенчев срещу опитен украинец на RUSE FIGHT NIGHT 4

Пламен Пенчев срещу опитен украинец на RUSE FIGHT NIGHT 4
0

Eдин от най-актуалните български ММА бойци Пламен Пенчев научи името на съперника си за RUSE FIGHT NIGHT 4. Пенчев, освен че е един от организаторите на бойната гала в Русе, ще бъде и участник в главната среща от програмата. Негов противник ще бъде 24-годишен състезател от Украйна с почти 50 мача при професионалистите. Името му е Артем Шокало (24-25-0) и в момента е в серия от 4 поредни загуби.

Пенчев приема много сериозно предизвикателството и в момента е на подготвителен лагер преди събитието, до което остава по-малко от месец – галата ще се проведе на 6-ти априв в зала „Дунав“. Русенският боец е на подготовка в Тетевен заедно с Българска Граплинг Асоциация и тренира под ръководството на топ треньор по ММА и граплинг като Кристиян Попов и Ангел Караиванов.

„Изключително много се вълнувам да играя с толкова опитен противник и то пред родна публика. Тези срещи в Русе са по-специални за мен, защото ще имам подкрепата и на най-близките си хора и приятели. Очаквам да се получи интересна гала вечер и хората, които ще дойдат да останат доволни“, коментира Пенчев специално за Boec.BG.

Скоро на нашия сайт очаквайте и осталите двойки от програмата на RUSE FIGHT NIGHT 4.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.