Начало ММА Страхотна новина за Русе! Задава се RUSE FIGHT NIGHT 4

Страхотна новина за Русе! Задава се RUSE FIGHT NIGHT 4

Страхотна новина за Русе! Задава се RUSE FIGHT NIGHT 4
0

Феновете на смесените бойни изкуства в Русе може да се отдъхнат! Вече е ясната датата на четвъртото издание на ММА галата RUSE FIGHT NIGHT. Тази година тя ще се проведе на 6-ти април в зала „Дунав“ и участие в нея се очакват да вземат най-добрите местни бойци. Организатори отново са двамата най-именитите  русенски представители в този спорт – Светлозар Савов и Пламен Пенчев, които по всяка вероятност отново също ще се качат и на ринга.

Бойната карта все още се изготвя, но Boec.BG научи, че се очакват 10 вълнуващи срещи по правилата на ММА. Идеята на организаторите е да дадат шанс на местните бойци да се изявят срещу представили на различни клубове от страната, а местните любители на бойните спортове да се насладят на класни битки на домашна сцена. В най-скоро време ще бъдат пуснати и билети за събитието в продажба.

Светлозар Савов говори специално за предаването „BOEC.BG“, като репортаж може да видите тази неделя от 19:00 само в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR. Подробности около организацията и провеждането на RUSE FIGHT NIGHT 4 може да следите на сайта ни и във фейсбук страницата.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.