Начало Без категория Джейк Пол срещу Андерсън Силва през октомври

Джейк Пол срещу Андерсън Силва през октомври

Джейк Пол срещу Андерсън Силва през октомври
0

Джейк Пол ще се изправи срещу Андерсън Силва през октомври. Това споделят различни източници, като се очаква мачът да бъде обявен съвсем скоро.

За двубой между двамата се говори от известно време, но сега по всичко личи, че двамата са се разбрали и ще се изправят един срещу друг.

Последните двама съперници на Пол отпаднаха непосредствено преди датата на двубоите – Томи Фюри заради неодобрена щатска виза, а Хасим Рахман-младши заради в крайна сметка неизяснени проблеми с влизането в категория. Проблемното дете сподели пост в Twitter, с който оповести, че следващият му опонент ще бъде обявен тази седмица.

Току що получих обаждане. Голям опонент ще бъде обявен тази седмица.

Андерсън Паяка Силва е ММА ветеран, но има и боксови мачове – загуба през 1998г. и победа през 2005г. След легендарната си кариера в UFC, където той е записан като атлетът, държал титла най-дълго време, той отново се завърна към професионалния бокс. Силва изненада всички като на 46-годишна възраст победи бившия шампион на WBC в средна категория – Хулио Цезар Чавес-младши. Въпреки че е далеч от нивото на баща си, Чавес е действащ боксьор, който е 5-5 в последните си 10 двубоя, в които срещу него излизат Канело Алварес и Даниел Джейкъб.

В следващия си мач Паяка победи бившия UFC състезател Тито Ортис, когото той нокаутира още в първи рунд.

Сега на Силва му предстои друго голямо предизвикателство. В лицето на Джейк Пол Паяка няма да срещне най-класната си опозиция, но Проблемното дете е 20 години по-млад и се скъсва от тренировки. Както разбрахме от мача с Тайрън Удли, той също така може да удря силно.

Пол е с актив от 5 победи като 4 от тях са с нокаут. Силва ще е първият съперник на Пол с боксово минало и актив при професионалистите.

тагове: