Начало ММА Силва и Ортис размениха закани
0

Силва и Ортис размениха закани

Силва и Ортис размениха закани
0

Две от големите имена в близкото минало на UFC – Андерсон Силва и Тито Ортис размениха остри реплики, по време на общата им пресконференция. Бившите световни шампиони ще се срещнат в събота, 11 септември, но не в октагона, а на боксовия ринг. Те ще подгреят сблъсъка между Ивендър Холифийлд и Витор Белфорт, който е главното събитие на галавечерта във Флорида.

„Паяка” Силва се закани, че приема предстоящия мач много сериозно и няма намерение да си играе с Ортис на ринга. „Честно казано, нямам намерение да говоря много днес. Ще го направя с представянето си на ринга. Там трябва да си свърша работата, а не тук. Приемам работата си и победите много сериозно и точно в това е целият смисъл. Тито говори доста през последните дни, но ще осъзнае, че мястото му не е на един ринг с мен”, заяви бразилецът.

От своя страна Ортис обеща да накаже „Паяка” така, както го е правил с всичките си опоненти в октагона. „Харесвам предизвикателствата. Знам отлично какво трябва да направя, за да бия Андерсон. В събота вечер смятам да отправя едно послание. Ще изляза и ще направя онова, което умея най-добре. А именно – да наказвам съперниците си. Силва ще се наложи да свикне с болката, защото ще има много от нея в събота”, изригна Ортис.