Начало Бокс Странен облог беляза „лице в лице” на Пол и Уудли (видео)
0

Странен облог беляза „лице в лице” на Пол и Уудли (видео)

Странен облог беляза „лице в лице” на Пол и Уудли (видео)
0

Ютубърът Джейк Пол и бившият световен шампион на UFC Тайрон Уудли се изправиха лице в лице месец и половина преди боксовият им дуел. Двамата ще се срещнат на 29 август в Кливланд, САЩ. Влогърът ще опита да продължи перфектната си серия на ринга, където дотук записа 3 победи с нокаут срещу други аматьори.

Пол и Уудли отправиха традиционните закани преди подобен двубой. Но също така се съгласиха и на доста странен облог. Двамата се разбраха загубилият да си направи… татуировка. Какво ще пише на нея? „Аз обичам…” и името на победителят.

Нека направим нов облог, още сега. Ако те победя, ще си направиш татус „Обичам Джейк Пол”. Ако ти ме победиш, аз ще изпиша „Обичам Тайрон Уудли”. И всеки от нас ще трябва да го качи на „Инстаграм”. Съгласен ли си или не? Уверен ли си, че ще ме биеш, или не си”, отправи предложение Джейк Пол.

В крайна сметка бившата звезда на UFC се съгласи на предложението, като двамата си стиснаха ръцете. Уудли обаче се нуждаеше от малко „помощ от публиката”, откъдето го предизвикаха да даде позитивен отговор.

Той говори прекалено много, но когато става въпрос да заложи на думите си, не виждам да е много уверен. Казва, че ще ме нокаутира, че ще ме победи, но когато му предложих да заложи сума и да покаже цифрата в социалните медии, изведнъж млъкна. Същото е и с татуировките. Смятам, че съм го хванал на тясно. Напрежението ще го смаже, защото това е най-големият мач в кариерата му”, продължи уверено Ютубърът.