Начало Бокс Джейк Пол: До 5 години ще се бия с Канело за титлата!
0

Джейк Пол: До 5 години ще се бия с Канело за титлата!

Джейк Пол: До 5 години ще се бия с Канело за титлата!
0

Ютубърът Джейк Пол изглежда започна да се взима все по-насериозно. В интервю за TMZ той обяви, че най-късно до 5 години ще се изправи срещу Канело Алварес в мач за световната титла по бокс в супер средна или лека тежка категория.

Влогърът има 3 победи на ринга до момента, но нито една от тях не е срещу професионален боксьор. Той ще се изправи срещу бившия световен шампион на UFC Тайрон Уудли през август в четвъртия си двубой с боксови ръкавици. И смята, че не само ще премине през това препятствие, но ще продължи да трупа успехи, които да го изведат до най-високото ниво на професионалния ринг!

Ed Mulholland/Matchroom

Искам да продължа да бъда най-разрушителния боксьор в историята на спорта. Вървя мач след мач, развивам се и ще правя тези двубои все по-големи и сериозни. Ако ме бяхте питали преди три години, дали мога да стигна до нивото, на което съм сега, нямаше да повярвам, че е възможно. Не искам да поставям прегради пред себе си. отворен съм и вярвам, че всичко е възможно”, коментира 24-годишният Ютубър.

След което се насочи и към мач с настоящата най-голяма звезда на професионалния ринг Канело Алварес. „Смятам, че мога да го победя за титлите на WBC или WBO. Пред мен границата е само небето и всичко опира до това колко сериозно приемам нещата, а аз наистина гледам много сериозно на тях. По-сериозно от 99.9 процента от „професионалните” боксьори”, отсече още Джейк Пол.

Той коментира и предстоящия мач с Уудли. „Досега мачовете ми не са били много дълги, но на спаринг обичам да отвеждам противниците ми в дълбоките води и да ги удавям там с по-добрата си кондиция. Скоро ще видим колко добре може да плува Тайрон”.

Колби: Уудли фалира и ще продаде мача с Джейк Пол