Начало Бокс Нейт Диаз готов да даде урок на Джейк Пол
0

Нейт Диаз готов да даде урок на Джейк Пол

Нейт Диаз готов да даде урок на Джейк Пол
0

Нейт Диаз е готов да даде урок на Джейк Пол и да сложи край на неговото шоу на боксовия ринг. Това заяви спаринг партньорът на звездата от UFC Крис Авила. Той е категоричен, че един от най-обичаните бойци в октагона ще спечели без никакви затруднения, като това ще бъдат и най-лесно изкараните пари в кариерата му.

На този етап сблъсък между Диаз и Пол се очертава да бъде организиран изключително трудно. Това е така, след като шефът на UFC Дейна Уайт няма намерение да разреши неговите бойци да трупат рейтинг и пари на Ютубъра.

Авила обаче е оптимист, че Нейт все пак ще излезе срещу по-малкия брат от фамилия Пол.Нямам търпение да видя този сблъсък. Нейт Диаз е човек, който никога не дава задна. Той обича кръвта, обича битката. Той ще излезе, за да накаже Пол и всички бихме искали да видим именно това“, коментира спаринг партньорът на Диаз.

Авила също така акцентира и върху боксовите умения на Нейт. „Всички знаем, че той е готов да разменя удари, може да ги понася с лекота и да нанася щети. Джейк Пол дори няма да разбере откъде му е дошло. Но Нейт няма да бърза, той ще отправи послание, разкрасявайки лицето му“. Наскоро самият Авила победи спаринг партньора на Джейк – Антъни Тейлър.

Снимка: БТА