Начало Бокс Боксов талант оцеля след сблъсък с мечка, но последствията са жестоки
0

Боксов талант оцеля след сблъсък с мечка, но последствията са жестоки

Боксов талант оцеля след сблъсък с мечка, но последствията са жестоки
0

Млад талант от боксовия ринг оцеля след директен сблъсък с мечка. Свирепият инцидент се е разиграл в Русия, докато състезателят и негов приятел са били на риболов.

Иля Медведев, който има 12 победи от 23 мача на аматьорския ринг, е бил нападнат заедно с негов близък край езеро. Двамата са били атакувани, заедно с други рибари от животното, което е убило приятеля на Медведев – Вячеслав Дудник.

В последствие мечката е атакувала и боксьора. Той е бил повален на земята, но е успял да извади нож от якето си и да прободе дивото животно няколко пъти. В последствие се оказва, че мечката е открита мъртва, недалеч от атаката.

Самият Медведев обаче също претърпява сериозни поражения. Той оцелява в атаката, но бива обезобразен. Сега на 24-годишният боксьор му предстоят серия от операции на лицето, за да може да опита да се върне към нормален ритъм на живот.

Медведев бе определен за герой и истински боец от олимпийския златен медалист Егор Мехонцев. Шампионът от Лондон 2012 се срещна с Иля, като двамата публикуваха общо видео в Инстаграм.

Очевидец също разказва за случилото се.Когато чух изстрел и крясъци се запътих към мястото. Видях Вячеслав да лежи мъртъв. Иля държеше пушка, отправи няколко изстрела, но мечката го нападна и повали на земята. Той обаче успя да се пребори с нея и като по чудо оцеля“, разказва свидетелят, който е откарал с лодката си Медведев към най-близката болница.