Начало Бокс Хърн за Джошуа – Фюри: Сделката е готова
0

Хърн за Джошуа – Фюри: Сделката е готова

Хърн за Джошуа – Фюри: Сделката е готова
0

Двубоят за обединяване на титлите в тежка категория на професионалния бокс между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри вече е договорен, обяви Еди Хърн.

Промоутърът на Ей Джей е категоричен, че сделката е финализирани и остават само подписите под договора, а по всяка вероятност мачът ще се проведе в Близкия Изток. В последния си мач Джошуа защити поясите на IBF, WBO и WBA срещу Кубрат Пулев, като това беше последното препятствие преди мач с Фюри, който притежава титлата на WBC.

“Сделката е готова, наистина – без да е подписана. Финансовите елементи са готови. Говорим за правата за излъчване, остана само да го сложим на хартия. А, като правиш договор за такъв мач, има едни 15 минути, в които се лутаме напред-назад, докато всяка дума бъде проверена”, каза Хърн пред “Таймс”.

Относно това къде ще се проведе шоуто, промоутърът даде по-оскъдна информация. Но по всичко личи, че мечтата на феновете за сблъсък във Великобритания между двамата британци няма да се осъществи.

“От Близкия Изток ще бъдат много агресивни и фаворити за това. За да организираш такъв мач ти трябва сериозна помощ от правителството. Подобен двубой е позиция на цялата държава. Бих искал, ако има реванш, да е във Великобритания. Може би на “Милениум Стейдиъм” в Кардиф”.