Начало ММА UFC 257 на забавен каданс (ВИДЕО)

UFC 257 на забавен каданс (ВИДЕО)

UFC 257 на забавен каданс (ВИДЕО)
0

От UFC публикуваха най-добрите моменти от последното им платено шоу на забавен каданс.

Най-популярната организация за ММА организира впечатляваща галавечер на „Бойния остров“ Яс в Абу Даби.

Оглавявана от Дъстин Порие – Конър Макгрегър, вечерта събра над 1,6 милиона платени гледания. Това я постави на второ място във вечната класация.

Два впечатляващи нокаута белязаха главното и подглавното събитие на UFC 257:

Макгрегър изненадващо загуби реванша от „Диаманта“ и това предизвика бурни коментари.

„Мислех, че Конър ще спечели, но сгреших. Бях много изненадан. Мисля, че една от най-големите сили на Конър е, че той потиска противника с натиска си, присъствието си. Цялата информация, която той влага в мозъка на врага, всички тези разговори и т.н., те разбиват повечето от противниците му, но Порие остана събран и съсредоточен и това е истинско свидетелство за това колко добър е той“, коментира боя легендарният Джордж Сейнт Пиер.

Ето какво още сподели той ТУК.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.