Начало ММА Сейнт Пиер: Сега е моментът Конър да се прероди
0

Сейнт Пиер: Сега е моментът Конър да се прероди

Сейнт Пиер: Сега е моментът Конър да се прероди
0

Бившият шампион в средната и полусредна категория на UFC Джордж Сейнт Пиер беше изненадан от поражението на Конър Макгрегър срещу Дъстин Порие, но вярва, че ирландецът може да се завърне и да бъде успешен отново в октагона.

„Мислех, че Конър ще спечели, но сгреших. Бях много изненадан. Мисля, че една от най-големите сили на Конър е, че той потиска противника с натиска си, присъствието си. Цялата информация, която той влага в мозъка на врага, всички тези разговори и т.н., те разбиват повечето от противниците му, но Порие остана събран и съсредоточен и това е истинско свидетелство за това колко добър е той“, каза Сейнт Пиер.

Хавиер Мендес отписа реванш между Хабиб и Конър

Сега ще бъде наистина интересно да видим как Конър излиза от това. Вярвам, че той може да се възстанови от това поражение и да се завърне. Той е тип боец, който показва най-доброто си, когато прелива от увереност. Мисля, че трябва да се прероди. За целта той трябва да промени редица неща в своя тренировъчен процес и живот, които вярва, че са причини за неговия неуспех. Няма значение дали е така или не – основното е, че той вярва в това„, продължи бившият шампион.

„В моя случай, когато загубих от Мат Сера, се убедих, че загубих, защото го подцених. Може би не се страхувах от него достатъчно, не тренирах с пълна всеотдайност – принудих се да повярвам. Може би това не е вярно, но най-важното е, че той вярва в това, като по този начин укрепва увереността си в своите способности“, завърши Сейнт Пиер.