Начало Бокс Майк Тайсън с мащабна дарителска акция в борбата с COVID-19

Майк Тайсън с мащабна дарителска акция в борбата с COVID-19

Майк Тайсън с мащабна дарителска акция в борбата с COVID-19
0

Легендарният Майк Тайсън започва яросна кампания срещу коронавируса.

„Железния“ ще събира дарения в специална организация, към която феновете му ще изпращат пари. В замяна Майк ще подари на един щастлив късметлия ВИП посещение в дома му.

Тайсън ще поеме всички разноски по пътуването към Лос Анджелис (когато ситуацията го позволява), среща с боксьора в прословутото му ранчо, специална обиколка из къщата му, празничен обяд и участие в подкаста на Майк.

Това не е всичко – щастливецът ще получи персонализирано видео съобщение от най-младия световен шампион в тежка категория.

В ЛА късметлията ще бъде настанен в луксозен хотел за две вечери, а ще му бъде осигурена и обиколка на града.

Минималните дарения към организацията са в размер на 10 щатски долара (за да участвате в томболата) – Линк към нея.

„Пазете се. Заедно ще помогнем на науката, нуждаещите се семейства и ще преборим тази коварна болест“, апелира Майк Тайсън.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.