Начало Бокс Тайсън: Няма да повярвате с кого ще се бия!
0

Тайсън: Няма да повярвате с кого ще се бия!

Тайсън: Няма да повярвате с кого ще се бия!
0

Майк Тайсън вдигна още градусите около завръщането си на ринга, обявявайки, че името на съперника му ще шокира всички.

„Динозавъра“ все още не е обявил срещу кого ще се качи между въжетата в благотворителен двубой, а за фаворит е смятан друг ветеран – Шанън Бригс. В разговор с рапъра Лил Уейн, навършващият 54 години следващият месец боксьор, каза кога ще разкрие името на съперника си.

„Не, не, имаме много хора. Слушай, имаме страшно много желаещи да го направят, човече. Постоянно водим разговори, правим бизнес с тези хора в момента. Няма да повярвате кои са имената, когато излязат. По някое време следващата седмица ще сме готови с договора. И, колкото и пари да изкараме, всичко ще отиде при някой друг. Нищо няма да взема – може би компанията, жена ми, защото тя ми е партньор, ще изкара нещо. Но моите пари отиват за благотворителност“, каза Тайсън.

„Железния Майк“ за пореден път обяви, че навлиза във форма и благодари на Бог за възможността отново да тренира.

„Чувствам се по-добре от когато и да било през живота си. Бог беше милостив към мен. Продължавам да тренирам, изглеждам добре. Ей, Уейн, в момента тежа 104 кг! Подготвям се, подготвям се да помогна на хората, които нямат моя късмет. Ще направя това за благотворителност. Ще взема парите и ще помогна на бездомните и на пристрастените. Защото и аз съм бил бездомен, и аз съм бил пристрастен, така че знам колко им е трудно. Не много хора успяха да оцелеят, като мен“.