Начало Бокс Тито Ортиз: Търсиха ме за мач с Тайсън

Тито Ортиз: Търсиха ме за мач с Тайсън

Тито Ортиз: Търсиха ме за мач с Тайсън
0

Хора от щаба на боксовата икона Майк Тайсън са се свързали с ММА легендата Тито Ортиз за евентуален благотворителен двубой помежду им.

Това призна самият бивш шампион на UFC в лека тежка категория пред TMZ. 45-годишният американец не разкри кой точно го е потърсил за съперник на „Железния Майк“ при завръщането му, но призна, че е дал положителен отговор.

„Обадиха ми се по телефона и някой започна да ме разпитва: „Какво мислиш за мач срещу Майк Тайсън?“. Помислих си: „Сериозно ли?“. Тази възможност ми харесва. Навит съм“, каза Ортиз.

ММА легендата не разкри детайли около евентуални двубой, тъй като все още и той самият не ги знае. Без значение дали ще е по правилата на смесените бойни изкуства или бокса, Ортиз е готов да се изправи срещу Тайсън, стига някоя атлетическа комисия да го позволи.

„Все още не съм сигурен дали ще бъде ММА или бокс. Още не съм стигнал толкова далеч. И двамата трябва да получим разрешение от атлетическата комисия. Това е най-хубавото. Всеки един от нас. Боксирам се от 20 години. Уменията ми в бокса стават все по-добри. Може и да не са на същото ниво като на Тайсън, но него удряли ли са го в лицето през последните 15 години? Не, не са. А мен – са. Успях да оцелея срещу всеки съперник през последните 4 години“.