Начало Бокс Мейуедър поставил на карта кариерата на Канело
0

Мейуедър поставил на карта кариерата на Канело

Мейуедър поставил на карта кариерата на Канело
0

Президентът на Световния боксов съвет Маурисио Сюлейман смята, че Флойд Мейуедър е можел да прекрати кариерата на Саул „Канело“ Алварес още през 2013 г.

Тогава двамата се срещнаха в Лас Вегас, като 23-годишният по това време мексиканец издържа 12 рунда срещу американската суперзвезда, но беше надигран категорично и загуби с единодушно решение. До ден-днешен това е и единственото поражение на „Канело“, като, според Сюлейман, е можела да провали бъдещето му, но мексиканецът си е взел поука.

„Все още гради историята си. Млад е, активен е и е гладен да се нареди сред най-великите. Научи си урока от грешките си. Би се с Флойд Мейуедър когато беше прекалено млад и това можеше да прекрати кариерата му. Но след това се фокусира, успя да се завърна се, взе си поука от този мач и сега се превърна в много зрял, изключително целеустремен боец от световно ниво. Когато кариерата му приключи, „Канело“ Алварес ще се присъедини към много кратък списък от боксьори, оформили историята“, прогнозира Сюлейман.

twitter.com

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.