Начало Бокс Флойд за Канело: За 28 минути правя колкото целия му договор

Флойд за Канело: За 28 минути правя колкото целия му договор

Флойд за Канело: За 28 минути правя колкото целия му договор
0

Флойд Мейуедър-младши не е особено впечатлен от договора на Саул Алварес-Канело. Настоящето лице на бокса си уреди повече от мечтано споразумение с DAZN. Все пак за човек с прозвището „Парите“ това се оказва ниска топка.

„Ако не греша, Канело изкарва около 300 милиона за 11 битки. Аз печеля толкова за една вечер“, Флойд се изфука пред Fighthype.com.

„Договорните му отношение са за повече от 5 години – аз го направих за 28 минути!“

Снимка: БГНЕС

„Спечелих над 300 милиона щатски долара два пъти. За 36 минути и за 28 минути грабнах 650 милиона. Няма как да не обичате историята ми – това е американската мечта. Минах през трудния път и успях. На вас може да ви се е сторило лесно… Много съм щастлив с кариерата си и всички, които ме предизвикват – припомнете си, че се пенсионирах“, допълни Мейуедър.

Суперзвездата завърши с 50 победи и нито една загуба на сметката си при професионалистите.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.