Начало ММА Аманда Нунеш е много близо до завръщане в UFC

Аманда Нунеш е много близо до завръщане в UFC

Аманда Нунеш е много близо до завръщане в UFC
0

Аманда Нунеш (23:5) свали ръкавиците през миналото лято след успеха си на Ирен Алдана (15:7), оставяйки шампионските титли от „петел“ и лека категория, за да се оттегли като една от най-великите състезателки в този спорт. Една година по-късно обаче изглежда доста вероятно да я видим обратно в клетката на UFC. Този слух бе потвърден от самия Дейна Уайт в интервюто му за Club Shay Shay.

Обичам Аманда Нунеш. Ние имаме страхотни взаимоотношения. Тя може да се завърне. Има възможност това да стане. Тя е уникален човек сама по себе си. Тя е много силна жена, която се е прицелила в статута на най-великата в историята при жените. Ожени се за друга състезателка и това я прави много вдъхновяваща в гей и лесбийската общност. Остави своя-собствена следа в UFC“, каза Уайт.

Слуховете за завръщането на бразилката стартираха, когато тя се появи в социалните мрежи за дебюта на Кайла Харисън (17:1) в UFC, когато се наложи по категоричен начин над Холи Холм (15:7) през април. Нунеш се присмя на качествата на олимпийската шампионка в джудото и феновете побързаха да започнат дебат за евентуалния победител в един подобен сблъсък.