Начало ММА Иржи Прохазка е останал изненадан от това, че Перейра е приел битката на UFC 303

Иржи Прохазка е останал изненадан от това, че Перейра е приел битката на UFC 303

Иржи Прохазка е останал изненадан от това, че Перейра е приел битката на UFC 303
0

Иржи Прохазка е останал изненадан, че Перейра е приел битката между двамата да се случи с кратко предизвестие. Но Иржи, както винаги е готов!

Този начин на мислене е полезен за Прохазка, който има шанс да си върне титлата в полутежка категория, когато се бие с Алекс Перейра на UFC 303 в Лас Вегас тази събота. Прохазка загуби чрез TKO от Перейра в първия им двубой през ноември 2023 г., но той се възстанови с нокаут над Александър Ракич, за да запази мястото си в редицата на претендентите.

Въпреки че Прохазка и Перейра вероятно е щяло да пресекат пътищата си по някое време тази година (според Прохазка е имало разговори реваншът да се състои в Абу Даби на 26 октомври или на 18 август в Австралия), за мнозина беше изненада, когато те бяха обявени за новия хедлайнер на UFC 303 след оттеглянето на Конър Макгрегър заради контузия от първоначално планираното основно събитие срещу Майкъл Чандлър.

Самият Прохазка все още не е сигурен защо Перейра се е съгласил да защитава титлата в кратък срок.

„Бях малко изненадан от това, мога да кажа, че да„, заяви Прохазка в предаването The MMA Hour. „Защото не знам каква беше причината той да каже „да“, дали са пари или нещо друго, но при комуникацията с мен от UFC ми дадоха малко по-добри – не искам да бъда конкретен, но преговаряхме за по-добри пари. Така че не знам как е било с Алекс.“