Начало ММА Дом Рейес с емоционална изповед след загубата

Дом Рейес с емоционална изповед след загубата

Дом Рейес с емоционална изповед след загубата
0

Доминик Рейес проговори след загубата с нокаут от Иржи Прохазка на последната голяма гала на UFC. Бившият претендент за титлата в лека тежка категория беше намерен тежко от чеха и продължава да се намира в черна серия от поражения.

„Най-после съм вкъщи и съм заобиколен от всички, които обичам. Излязох и се бих с цялото си сърце!“, Рейес написа в публично съобщение.

„Вложих всичко, за да забавлявам феновете си – винаги се стремя да съм атрактивен. Едновременно съм щастлив и тъжен, както се досещате, защото крайният резултат не е добър. Но излязох да се бия и съм горд със себе си.“

„Обичам тази игра и във времена, в които тя мен не. Подготвени сме за това преди всяко излизане. Възстановявам се по план. Поздравления за Прохазка – един страхотен боец и какъв лакът само! Един от тези, които пропускаш да видиш. Бог да ви благослови всички и до следващия път“, добави Рейес.

Прохазка и Рейес прибират най-много след UFC Vegas 25 (СТАТИСТИКА)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.