Начало ММА Даниел Кормие отправи критика съм Джулиана Пеня след UFC 307

Даниел Кормие отправи критика съм Джулиана Пеня след UFC 307

Даниел Кормие отправи критика съм Джулиана Пеня след UFC 307
0

Джулиана Пеня имаше възможност да започне да рекламира следващата си защита на титлата, след като си върна титлата в категория до 57 кг на UFC 307, но вместо това насочи вниманието си към малко вероятен реванш срещу състезателка, който в момента е в пенсия.

След спорната победа над Ракел Пенингтън в главното събитие на UFC 307, Пена беше попитана за това какво следва за нея, а разделен екран показа Кайла Харисън зад кулисите, която чакаше да реагира, след като по-рано през нощта победи Кетлен Виейра, за да спечели шанс за титлата. Вместо да признае Харисън, която UFC ясно посочва като претендентка № 1, Пеня поиска трилогия срещу Аманда Нунеш, която завърши кариерата си още през юни 2023 г.

Ще кажа това – тя изпусна топката за призовка“, каза Даниел Кормие, член на Залата на славата на UFC, когато се обърна към Пена след края на UFC 307. „Имам предвид, че Кайла е на екрана. Кажете името ѝ. Защо не продадеш човека, който очевидно ще бъде претендент №1? Няма свят, в който тя да не се бие с Кайла Харисън. Тя ще се бие с нея в следващия мач. Може и да предизвикаш интереса на хората.“