Начало ММА Даниел Кормие: При Джоунс това е повтарящ се кръговрат от издънки

Даниел Кормие: При Джоунс това е повтарящ се кръговрат от издънки

Даниел Кормие: При Джоунс това е повтарящ се кръговрат от издънки
0

Даниел Кормие срина от критики поведението на Джон Джоунс. Бившият му враг не спира с провиненията извън октагона.

След последния арест на „Кокала“ Кормие чувства, че сякаш няма излизане от този повтарящ се кръговрат на грешки.

„Казах някои неща през 2017 година преди да се бием за втори път. Говорих за грешките и как трябва да се учим от тях – е той не го прави. Не поема отговорност в нито една ситуация“, започна критиката си Кормие.

„Така и никога не го накарахме да погледне в огледалото. Цялото му лошо поведение все пак води до успех в октагона – защо тогава да го променя? Сякаш всеки го упреква през годините, но след това излиза и печели някой мач, после отново феновете му благодарят.“

„Помня колко се радвах на него и семейството му на червения килим, има прекрасни малки момичета. В този момент не чувствах никаква вражда с Джоунс. Той има най-прекрасното семейство и в следващия момент излиза и прави нещо, от което трябва да си припомням защо изобщо не го харесвам. В UFC си имаме правила за поведение навън и трябва да бъдем професионалисти“.

„Никога не съм изпитвал задоволство, че не може да се справи с демоните си или както ги нарича. Лошото е, че при Джон това е повтарящ се кръговрат вече много дълго време. Всичко зависи от него. Дейна каза нещо много умно – вече дори не сме разочаровани, защото сме свикнали. Когато лошото поведение се превърне в нещо очаквано, това е най-големият сигнал, че трябва да се събудиш и да събереш простотиите си“, допълни Кормие.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.