Начало ММА Джон Джоунс: Оставям алкохола в миналото. Завинаги! (ВИДЕО)
0

Джон Джоунс: Оставям алкохола в миналото. Завинаги! (ВИДЕО)

Джон Джоунс: Оставям алкохола в миналото. Завинаги! (ВИДЕО)
0

Една от най-големите и значими фигури в UFC – Джон Джоунс отправи послание в социалните мрежи. „Боунс” обяви, че никога повече няма да пие алкохол и ще загърби проблемите в миналото.

Това става броени дни, след като бившият световен шампион в полутежка категория и настоящ претендент за пояса в тежка , бе арестуван. Звездата на бойните спортове прекара няколко часа в ареста по обвинение в домашно насилие и нападение над полицай. Всичко това в следствие на прекомерна употреба на алкохол.

Джоунс пусна видео в „Инстаграм”, на което се зарича, че подобни инциденти няма да се повторят. „Консумацията на алкохол ми причини прекалено много травми, мозъкът ми не може да издържи повече. Ще оставя алкохола в миналото. Завинаги! Ще превърна този кошмар в най-хубавото нещо, случвало се в живота ми. Сега е времето да работя по-здраво от всякога. Онова, което дяволът смята за лошо, Господ го вижда като добро”, бяха част от нещата, които „Боунс” заяви по време на своя тренировка във фитнеса.

Джоунс е считан за един от най-великите, влизали в клетката на ММА. В личния си живот обаче той се е сблъсквал често с властите заради проблеми с алкохол и наркотици. През 2015-а Джон удари бременна жена и бе лишен от световната си титла в UFC. Малко по-късно е заловен с допинг и отново е с отнет пояс. През 2017-а санкцията му бе 15 месеца заради ново провинение със забранени субстанции.