Начало ММА Джон Джоунс беше арестуван

Джон Джоунс беше арестуван

Джон Джоунс беше арестуван
0

Бившият световен шампион в лека тежка категория на UFC – Джон Джоунс (26-1-1) беше арестуван за пореден път в САЩ. Боецът е обвинен в домашно насилие и повреда на превозно средство в Лас Вегас, Невада.

Джоунс е бил арестуван в петъчник ден рано сутрин.

Американските медии разкриват, че полицаите са получили обаждане за престъпно деянието в известния хотел „Caesars Palace “ около 6 часа.

Полицията се е отзовала, а причината за ареста най-вероятно е вандалска проява от страна на Джоунс към автомобил, както и шамар на своя приятелка.

Това не е първо такова действие на бившия номер 1 в полутежка категория в UFC.

Припомняме, че преди година Джоунс беше спипан от органите на реда, че шофира в нетрезво състояние. Още през 2012 година той имаше подобно провинение като тогава се заби пиян в стълб. През 2015 година шампионът премина на червено на сфетофар и се заби в две коли, предизвиквайки катастрофа.

Днес Джон Джоунс трябва да се яви в съда. Освен това той трябва да плати и 8 хиляди долара гаранция (5 хиляди за повредата на автомобила и 3 хиляди за насилието на жената).

Впечатляващата ММА кариера на Джоунс не е съпътствана с такава в личния му живот. Боецът няма загуба в октагона като единственото му поражение е в следствие на дисквалификация.

Той спечели всички в полутежка категория и от известно време се готви за дебют при най-тежките.