Начало ММА Джон Джоунс беше арестуван

Джон Джоунс беше арестуван

Джон Джоунс беше арестуван
0

Бившият световен шампион в лека тежка категория на UFC – Джон Джоунс (26-1-1) беше арестуван за пореден път в САЩ. Боецът е обвинен в домашно насилие и повреда на превозно средство в Лас Вегас, Невада.

Джоунс е бил арестуван в петъчник ден рано сутрин.

Американските медии разкриват, че полицаите са получили обаждане за престъпно деянието в известния хотел „Caesars Palace “ около 6 часа.

Полицията се е отзовала, а причината за ареста най-вероятно е вандалска проява от страна на Джоунс към автомобил, както и шамар на своя приятелка.

Това не е първо такова действие на бившия номер 1 в полутежка категория в UFC.

Припомняме, че преди година Джоунс беше спипан от органите на реда, че шофира в нетрезво състояние. Още през 2012 година той имаше подобно провинение като тогава се заби пиян в стълб. През 2015 година шампионът премина на червено на сфетофар и се заби в две коли, предизвиквайки катастрофа.

Днес Джон Джоунс трябва да се яви в съда. Освен това той трябва да плати и 8 хиляди долара гаранция (5 хиляди за повредата на автомобила и 3 хиляди за насилието на жената).

Впечатляващата ММА кариера на Джоунс не е съпътствана с такава в личния му живот. Боецът няма загуба в октагона като единственото му поражение е в следствие на дисквалификация.

Той спечели всички в полутежка категория и от известно време се готви за дебют при най-тежките.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".