Начало ММА Успешен дебют за Дарън Тил в средна категория
0

Успешен дебют за Дарън Тил в средна категория

Успешен дебют за Дарън Тил в средна категория
0

Бившият претендент за титлата в полусредна категория, Дарън Тил, дебютира с победа при 84-килограмовите. В подглавната битка на UFC 244 в Ню Йорк той надигра опитния Келвин Гастелъм и с неединодушно съдийско решение.

Англичанинът показа отлично кардио, въпреки повечето килограми, и в рамките на цели три рунда поддържаше добро темпо и нужната дистанция, за да държи Гастелъм далеч от себе си. Роденият в Ливърпул боец показа и добра игра в клинч и с гръб към клетката. Келвин го събори на два пъти в последната част, но 26-годишния бивш шампион по муай тай се изправи бързо и не позволи опонентът му да капитализира върху тези поваляния.

Двубоят не предложи много екшън за екзалтираните фенове в Медисън Скуер Гардън, като бойците отбелязаха по по-малко от 30 значими попадения за три рунда. С тази победа Тил „изплува“ от серия от две загуби. За Гастелъм това е втора поредна загуба със съдийско решение. Той бе победен със съдийско решение и от Израел Адесаня по-рано тази година.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".